Home / Εμπειρίες

Εμπειρίες

Εμπειρίες

Δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα μοναδικό τουριστικό προορισμό όλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι σε θέση να προσφέρει στους επισκέπτες της πολλών ειδών δραστηριότητες. Από οργανωμένες παραλίες για νέους και οικογένειες με παιδιά μέχρι διαδρομές σε κοντινά φαράγγια για τους πιο δραστήριους. Επιλέξτε το Egnatia Hotel στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα σας βοηθήσουμε να τις ανακαλύψετε.

thessaloniki -Egnatia hotel

Παραλίες

ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ

Τεράστια, αμμώδης και πλήρως οργανωμένη παραλία. Έχει όλα τα είδη εστιατορίων, μπαρ και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ. Απέχει 1 ώρα με αυτοκίνητο με αυτοκίνητο από την Θεσσαλονίκη.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Παραλία ιδανική για νέους και οικογένειες με παιδιά. Έχει ψιλή άμμο, κρυστάλλινα νερά και σχετικά μικρό βάθος. Είναι καλά οργανωμένη και λειτουργούν αρκετά beach bars, καφετέριες και εστιατόρια. Απέχει 40 με αυτοκίνητο λεπτά από την Θεσσαλονίκη.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
Μεγάλη αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα νερά. Απέχει από την Θεσσαλονίκη 40 λεπτά με αυτοκίνητο με νότια κατεύθυνση και αν και δεν είναι πολύ καλά οργανωμένη, μπορείτε να βρείτε αρκετά μέρη για να απολαύσετε ένα γεύμα δίπλα στο κύμα.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
Βρίσκεται 25 χλμ νότια της Θεσσαλονίκης. Μεγάλη αμμώδης παραλία οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

ΠΟΤΑΜΟΣ / ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
Eξαιρετικός παρθένος προορισμός με πεντακάθαρα νερά μακριά από την πολυκοσμία και τη βαβούρα παρόλο που απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη.

Διέλευση Φαραγγιών

ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΕΝΙΠΕΑ
Ο Ενιπέας είναι ποταμός της Πιερίας. Το φαράγγι του με την μοναδική ομορφιά, προσελκύει πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο. Θα σας πάρει μιάμιση ώρα να φτάσετε ως εδώ με αυτοκίνητο από την Θεσσαλονίκη.

ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΕΝΤΙΝΑΣ
Είναι ένα καταπράσινο φαράγγι που οδηγεί στα ίχνη μιας μεσαιωνικής πολιτείας ξεπροβάλλοντας μπροστά σας το Κάστρο, τα τείχη και τα ερείπια βυζαντινού ναού και άλλων κτισμάτων. Πανέμορφη διαδρομή στην οποία θα συναντήσετε και μια παραδεισένια κοιλάδα με πλατάνια.

ΦΑΡΑΓΓΙ ΟΡΛΙΑ , ΟΛΥΜΠΟΣ
Είναι ένα μαγευτικό φαράγγι με πλούσια βλάστηση. Ο συνδυασμός της όμορφης φύσης και των σχηματισμών του φαραγγιού θα σας συναρπάσει. Η απόσταση του από τη Θεσσαλονίκη είναι δυόμισι ώρες περίπου με αυτοκίνητο.

thessaloniki -Egnatia hotel

Canyoning

ΦΑΡΑΓΓΙ ΟΡΛΙΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ

Ατελείωτα παιχνίδια με τις φυσικές «τσουλήθρες», βουτιές στο νερό καθώς και οι συνεχόμενες καταβάσεις ραπέλ είναι τα κύρια στοιχεία που θα συναντήσετε κάνοντας canyoningστο φαράγγι του Ορλιά. Απίστευτα όμορφος τόπος…

Riding

ΛΕΥΚΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μόλις μισή ώρα από την Θεσσαλονίκη, στο Λευκοχώρι θα συναντήσετε κέντρο εναλλακτικού τουρισμού και πιο συγκεκριμένα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ιππασία στο υπέροχο ράντζο που διαθέτει.

Φωτογραφίες